U kunt op deze pagina het informatie formulier invullen maar u kan ook bellen met onze dierenarts.

Er zijn in Nederland een aantal gecertificeerde klinieken die met succes de stamcel behandeling uitvoeren en. Kijk bij WAAR. voor de adressen.   

Kan uw (huis)dier worden behandeld met stamcellen?

Verzoek om informatie

 

KAN MIJN (HUIS)DIER BEHANDELT WORDEN

Heeft uw dier een van de volgende aandoeningen

Heeft Uw dier een van deze ziektebeelden/aandoeningen

Stamcelbehandeling voor uw hond, kat of paard kan ook bij u in de buurt. Wilt u weten of deze behandeling ook mogelijk is voor uw dier vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in of bel onze specialisten op telefoonnummer: +31(0)337440204.  

Dr. Mike legt uit (Engelse taal)

CORPORATE WEBSITE

Op de corporate website www.medivetbiologics.com staat bijzonder veel informatie over de achtergrond van Medivet, de wetenschappelijke onderbouwing van de stamcelbehandeling alsmede het laatste nieuws. De corporate website is in het Engels en wij hebben besloten dat niet te veranderen. Alle wetenschappelijke documentatie op de website is in het Engels en aangezien deze documenten zich slecht laten vertalen houden we de website zo.

Naast de Engelstalige website is er ook deze Nederlandse website, waar we u zoveel mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. 

Als u de wetenschappelijke documenten wil lezen maar Engels niet uw sterkste kant is gebruik dan http://translate.google.nl/ . Kopieer de tekst en plaats het in dit programma. U krijgt dan een goede vertaling van de wetenschappelijke documentatie. Er staan fouten in maar niet in de hoofdzaken.